Kontaktirajte nas

 

      Generala Štefanika 53, Beograd

      naselje Stepa Stepanović, Voždovac

      069/32 88 346

      imaginarium.mc@gmail.com

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

Muzika daje dušu univerzumu, krila umu, let mašti i život svemu sto postoji

Platon

ZAŠTO BAŠ MI

Imaginarium muzički centar je jedinstveno mesto u gradu namenjeno ljubiteljima muzike, glume i pokreta svih generacija. Kroz brižljivo kreirane programe, najmlađi polaznici će u muzičkoj radionici otkriti čarobni svet muzike, a oni malo stariji će moći da nauče da sviraju odabrani instrument i usavrše svoju tehniku pevanja. Za sve one koji vole da pevaju, plešu i glume, pripremili smo kurs mjuzikla.

U radu sa našim stručnim timom, deca se upoznaju sa osnovnim muzičkim veštinama, kroz sviranje dečijih instrumenata, igru, pevanje, ali i pokret i glumu. Nastava se odvija u malim grupama koje se formiraju prema uzrastu, ili individualno.

U Muzičkom centru Imaginarium uči se kroz igru i uz uživanje. Na taj način deca uče putem otkrića, imaju punu koncentraciju i motivisani su da aktivno učestvuju u nastavi i da vežbaju kod kuće. Dete kroz igru razvija perceptivno-motorne, kognitivne, socijalne, emocionalne, komunikacione i kreativne sposobnosti, ali i samostalnost, komunikativnost i kolektivizam.

da vidite spisak svih programa, kliknite ovde

Zakažite besplatan PRVI čas

069/32 88 346

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now